Tuesday, November 17, 2015

Se spune ca diamantele sunt cele mai bune prietene ale unei femei

  Nimic mai gresit!! Pantofii sunt. Si asta o poate confirma orice iubitoare de incaltaminte. Ne sunt aliati, confidenti si psihologi

http://www.fshoes.ro/




O pereche de pantofi nu ne dezamageste. Nu ne lasa la greu. Intotdeauna exista acea pereche de stiletto rosii pregatiti pentru o iesire spontana, acele sandale care completeaza rochita lejera in valuri sau pantofii clasici cu siret, perfecti pentru un prim interviu.

O pereche de pantofi nu ne inseala, sunt ai nostri, se muleaza perfect pe picior, sunt comozi si eleganti si pleaca la alta doar daca ii imprumutam noi. 

Pantofii ne vindeca. Oh Dumnezeule !!! Exista terapie mai potrivita intr-un moment nefavorabil, decat un magazin plin de pantofi de toate culorile sau un pahar de vin in pat in timp ce rasfoiesti un catalog cu noile aparitii in materie de cizme

Pantofii sunt prietenii cei mai buni ai unei femei. Sunt acolo la rau si la bine, ne salveaza, ne purtam de grija unii altora, si asta pentru ca relatia femeii cu incaltamintea este una unica, speciala, dar totusi nu fidela si monogama.. Pentru ca intotdeauna este loc pentru inca o pereche noua!

No comments:

Post a Comment