Tuesday, November 3, 2015

Povesti cu printese bine incaltate

    Cea mai frumoasa amintire a copilariei, amintirea ce cu drag o transmitem si noi mai departe copiilor, nepotilor.. toti am crescut cu ele, cu povesti cu zane, regine si printese.. toate bine incaltate.





Cenusareasa a suferit enorm dupa pierderea pantofiorului de cristal, pe cand surorile ei detineau zeci de perechi de pantofi, iar motanul incaltat trebuie sa recunoastem ca avea gusturi geniale la cizme. Toata lumea stie ca Mos Nicolae ne rasplateste grija fata de cizmulite cu cadouri si.. totusi ? Cate fete si-ar dori minunatii pantofi ai lui Dorothy?.. 

Acest bun gust si ideea de selectie ne-au fost implementate noua femeilor, inca de mici. Fiecare pereche de pantofi spune o poveste despre cea care ii poarta..

Ce poveste spune incaltamintea ta?

Femeia isi compune tinuta incepand de la pantofi
Ei sunt de obicei piesa de rezistenta si o fac sa se simta regina balului. Fie ca va alege o pereche de stiletto negri ce completeaza tinuta de birou, fie ca va purta acele cizme peste genunchi ce o transforma intr-o prezenta misterioasa, incaltamintea unei dame este mereu gandita, bine aleasa, bine intretinuta si de obicei cel mai de pret articol al sifonierului.

Nu exista reguli pentru incaltaminte, exista doar stari. Lejeritatea si comoditatea unor bocanci imblaniti, senzualitatea unor cizme peste genunchi, eleganta unor pantofi stiletto ce nu se vor demoda niciodata, sentimentul de copilarie adus de o pereche de sandale inflorate sau chiar si senzatia de reusita adusa de o pereche de pantofi sport. Toate trairile acestea fac ca orice femeie sa isi doreasca inca o pereche la colectia deja avuta.

Am stabilit deci ca ne plac pantofii, indrazneti, sobri, inalti, sport, rosii , negrii, de piele sau de lac, in combinatii de culori curajoase, de zi sau de seara , Cizme sau sandale, bocanci sau pantofi.. ne mai place si calitatea materialului ,direct proportionala cu pretul, modelul modern ce se incadreaza in tendinte si comoditatea. Si nu in ultimul rand povestea lor si a femeii ce ii poarta.

Tot timpul este loc de o poveste noua, iar cu incaltamintea potrivita este intotdeuna un Happy ending.


No comments:

Post a Comment